Mys med matte

Det är mysigt att krypa upp i mattes knä och slappa. Här har vi båda en rätt skön stil. Matte ser ut som ett slitet troll och jag, ja jag bara myser. Shit, först nu ser jag hur många fläckar jag har under magen. Jag liknar ju en sån där, vad heter de nu, dalmatin eller nått.

image80

Jag har tagit det lugnt och vilat upp mig efter provet i helgen. Man måste ju ladda om batterierna. Hörde matte nämna att det är läge för en tur ut i skogen så fort hon rekat var husse har lagt sina stavar. Hon har nämligen lyckats knäcka en av sina. Det blir med andra ord mer träning och förhoppningsvis lite fågelkontakter.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Svante

Jag måste säga att jag tror vi skulle ha kul ihop. Ser att du också är intresserad av jakt. Själv blir det mest ekorrar och katter men är öppen för förslag. Jag ska ju egentligen hämta fåglarna i vattnet men det tycker jag är ganska otrevligt. Kan möjligen tänka mig vatten till magen men sen räcker det. Annars vill jag faktiskt ha flytväst.
Om du är i närheten av Luleå så är du varmt välkommen på date med mig. Din matte verkar också trevlig så ta med henne också så kan våra mattar dricka kaffe medans vi luktar tillsammans.
Voff så länge! Hälsningar Svante, drygt 8 vårar
Ps. jag gillar dina prickar

2008-05-09 @ 12:18:16
Postat av: Stacie

Hej Svante! Va kul att du har hittat hit! Jag är inte heller så mycket för att simma omkring i det blöta vattnet. Men i sommar ska jag göra en kraftansträngning och öva på det. Det vore kul att träffa dig så får du se mina prickar i verkliga livet. :-) Hälsa matte!

2008-05-10 @ 17:04:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0