Helgens utställning/ar

I lördags var det dags för Boy (Finnlidens Beach Boy) att göra debut i utställningsringen på Södra Norrbottens Fågelhundsklubbs utställning i Öjebyn. Och vilken debut det blev! Han blev Bis-valp med en jättefin kritik:

Domare: Martin Johansson

"Otroligt lovande valp. Välskuret huvud och med bra uttryck. Bra stomme och proportioner. Bra bakställ. Rör sig bra. Bra färg och päls. Trevligt temperament."Finnlidens Beach Boy, 5 månader. Foto: Finnlidens kennelSnyggingen med sina rosetter!Här har han fått syn på något annat spännande än matsäcken
han vann. :-)En av få springbilder som fanns i kameran. Inte den bästa.Glädjen syns tydligt på matte när domaren Martin Johansson
berättar att grabben blivit BIS.


För Stacie gick det också bra. Hon ställdes både i går i Öjebyn och på SKK:s nationella i Sjulnäs i dag. Placerade sig som två i klassen båda dagarna med ettor.


Stacie-gumman ställs upp.


Här stegas det på ...


...  och här med :-)

Det har med andra ord varit en väldigt bra helg!
/Matte Elin


Kommentarer
Postat av: ulrica

GRATTIS! Vad roligt, vad roligt, vad roligt :D Boy är verkligen en vacker kille! Ser inte ut som att han bara är fem månader; kroppen ser ut så mycket mognare än så. grattis!

2009-05-19 @ 17:43:48
URL: http://ulricalala.wordpress.com
Postat av: Ola,Nina,Moa,Melinda å Ego-Boy

Grattis till de fina premierna ! Verkligen kul att följa Boy´s utveckling,han påminner väldigt mycket om sin far i samma ålder.Championämne !

2009-05-24 @ 14:01:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0