Trevlig utställningsdag på Grans

I dag har vi varit på SNFK:s utställning på Grans. Vilken dag det blev för många av kullsyskonen.

Boy var först ut i unghundsklassen för domaren Göran Fasten tillsammans med brorsan Boss. Boy fick 1:a med CK, hamnade på andra plats i klassen och slutade sedan som 4:e bästa hane. Stort grattis till Boss som vann UKL-klassen med CK och som sedan blev 3:e bästa hane.


Boy. 


Boys kritik:
Maskulint välbyggt huvud, bra öron med bra behäng. Bra hals, utmärkt överlinje, utmärkt bröstkorg. Ordinärt vinklad med bra benstomme. Bra päls och behäng. Mycket bra rörelser.Boss.

Därefter var det dags för unghundstikarna, boys kullsystrar. Jag ställde Bessie åt Frucke. Vann klassen gjorde Uffe med Blossa som fick 1:a med CK, blev sedan BIR och vann sedan BIS:et. Stort grattis till Kicki och Uffe. Bessie fick 1:a med CK, hamnade på andra plats och blev sedan 4:e bästa tik, på tredje och fjärde plats med 1:or i unghundsklassen hamnade Pila och Eidi. Grattis till er alla!


Full fart på tikarna i unghundsklassen.


Sedan var det dags för öppenklassen för tikarna. Stacie fick en 1:a med Ck, stod som två i klassen och blev sedan 3:e bästa tik. Asta vann klassen med 1:a och CK blev sedan 2:a bästa tik, Alicia fick en 1:a och hamnade på tredje plats i klassen.Asta, Stacie och Alicia i öppenklassen.


Stacie.

Stacies kritik:
Välskuret vackert huvud. Torr bra hals, utmärkta linjer, välvinklad bak och öppen fram. Bra bröst, bra färg och behåring. Utmärkta rörelser.


Blossa.


Stort grattis till er alla och tack för en trevlig dag! Grattis även till Kicki och Uffe som blev BIS-uppfödare!
Nu tar vi nya tag i morgon!
/Elin

Kommentarer
Postat av: Maggan

Grattis till framgångarna! Hoppas att morgondagen går minst lika bra för er. Själv är jag så nöjd med dagen som blev mer än jag vågat hoppas på.Trevligt att ses! Det blir säkert fler gånger i något sammanhang. Kanske på jaktprov också.Ha det!

2010-05-15 @ 23:24:57
URL: http://maggansbox.blogspot.com
Postat av: Ola Backe

Minns du vad jag sa angående Championkvalitet ? Grattis till flotta premier...

2010-05-16 @ 18:15:38
Postat av: Agnetha

Tack för en jättetrevlig helg! Fantastiska Boy gör sig bra i bildkavalkaden... En riktig myskille!!

/ Agnetha

2010-05-16 @ 21:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0