Fina placeringar

I dag  har vi varit på VBFK:s utställning i Lövånger och ställt bägge settrarna för domaren Marina Bengtsson. Det slutade med fina placeringar för bägge två.


Finnlidens Beach Boy "Boy" Excellent, 2:a i jaktklassen och 2:a Bästa hane med R-CERTpå VBFK:s utställning i Lövånger 110515. Här har fotografen plåtat innan vi var klar med uppställningen


Boy fick Excellent i bedömningen i jaktklassen, stod sedan 2:a i konkurrensen med CK och slutade sen som 2:a Bästa hane med Reserv-CERT.

Han fick följande kritik:
"2,5 årig hane. Maskulint och vackert huvud & uttryck. Fin över- och underlinje. Välvinklad fram och bak. Utmärkt benstomme. Fina rörelser från sidan. Något trång bak. Vacker päls och färg".



Finnlidens Anastacia "Stacie" Excellent ÖKL, 1 ÖKK, CK och 2:a bästa tik.



Stacie in action.


Stacie fick Excellent och vann Öppenklassen för tikarna, fick CK och slutade sedan som 2:a Bästa tik.

Hennes kritik:
”4,5 årig tik. Elegant och vackert huvud och uttryck. Utmärkt överlinje. Kunde haft något bättre utvecklad bröstkorg. Tillräckliga vinklar fram och välvinklad bak. Bra benstomme. Fina tassar. Rör sig med mycket bra steg. Vacker päls och färg”


Grattis till Agneta och Dick som vann Öppenklassen för hanar med Boys bror Boss samt slutade 3:e Bästa hane. Dessutom vann de juniorklassen för tikar med Trine som fick CK. Grattis även till Tina och Johan som blev BIR med Qulan!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0