Mysig träningstur

I dag for jag och matte ut på en längre träningstur i skogen. Solen strålade från den blå himlen och det var så grymt härligt. Matte berömde mig och sa att jag hade ett riktigt bra driv och flyt i söket. Det var bara synd att det inte var någon fågel. De enda jag hittade var på tok för små och inget som vi stora settrar ska jaga.

När vi hade kommit hem tog matte med sig Fly och Boy ut på en liten motionstur i skogen. När de kom tillbaka hörde jag matte säga till husse att de hade stött upp en storbraka tjäderhöna! *What the f----ck". Det är ju då typiskt! Varför åkte inte vi i det området i stället för det andra?!?

Och varför ska den lilla knärten ha fågel, han är ju på tok för liten för att få ha kul med de stora fåglarna. Nä, jag tycker han kan hålla sig till de små sparvarna tills han har blivit torr bakom sina öron.

Trevlig kväll!
/Stacie


En påsk i fjällen

Hej alla! Nu har vi kommit hem efter att ha firat påsken i fjällen tillsammans med matte, husse och lillhusse i husvagnen. Det har varit tokroligt. Shit, så mycket folk det var i farten där uppe! Jag, Boy, hade fullt upp med att spejja på alla knasiga människor som gick förbi husvagnen.

Jag har också fått prova på att åka skoterpulka med matte och de andra jyckarna. Det var lite småläskigt men samtidigt skitskoj! Väl uppe på fjället fick jag springa och leka hur mycket som helst med alla barnen som följde med.

En av dagarna tog matte med sig skidorna så att Stacie kunde få träna lite grann. Det var riktigt blötsnö så hon simmade visst runt som en säl i snön. Men hon tyckte det var roligt ändå!

Här är några bilder från helgens äventyr!


Visst är jag ganska snygg där jag sitter och poserar med fjällen i bakgrunden!


Stacie under sin träningsrunda med matte.


Jag sitter på skotern med matte. Det är kul med skotrar!En trött men superglad Stacie efter träningen.


Tjingeling!
/Boy

RSS 2.0