Simtur under träning

Jag ligger och vilar i soffan efter en ganska aktiv dag. Först har jag busat med lillbrorsan (som kan vara riktigt jobbig ibland), sen har jag sprungit framför skidorna tillsammans med Fly och efter det åkte jag och matte ner till Finnliden för att träna lite lydnad och apportering.

Första delen av träningen gick superbra. Jag apporterade några gånger, körde många kontaktövningar, inkallningar, stoppsignal-träning med mera. Men sen kunde jag bara inte motstå den smaskiga fågellukten som killat i näsan.

Så jag passade på att smita iväg när matte ville att jag skulle hämta apport-dummyn. Du milde vilken djupsnö det var bakom snövallen. Hujedamej! Med matte flåsande och muttrande bakom mig simmade jag ut i djupsnön. Men ganska snart insåg jag att det var allt för jobbigt, och någon fågel såg jag inte.

Gissa hur glad matte var på mig efteråt! Inte mycket. Men vad tusan, i bland kan man inte motstå de starka instinkter som griper tag i en.

Här har ni förresten en bild på min lillebrorsa som liknar en flygande gris!! Jissus, vilka stora öron han fick när han hoppade så där./Stacie

Lovande apportör

Hej hopp!

Jag älskar att bära på saker och matte brukar då och då träna lite sponanapportering. Matte säger att jag visar goda anlag på att bli en jäkel på att apportera! Nu på morgonen överraskade jag henne rejält när jag visar att jag, trots min ringa ålder på snart 10 veckor, kunde apportera en stor dummy! Gissa om hon blev stolt!

Spana in bilderna!


Först gäller det att försöka greppa den stora saken ...


... sen ska man ta sats och ...


.... springa tillbaka med den till matte!

/Boy

Trevlig alla hjärtansdag!

Hoppas att ni alla har haft en mysig alla hjärtans dag. Här kommer en bild på hur jag har firat dagen:


Nä, jag har inte smakat ur de tvåbentas starkdricka!!
Det här är en vanlig sovställning för oss settrar!


Trevlig kväll!
/Boy

Första skogsturen

Tjena!
Det är jag som är den nya killen, Boy! Jag är 8 veckor och bara en liten parvel, men full av liv och energi. Varje dag är ett äventyr och jag gör hela tiden nya upptäckter. Här kommer några bilder från mitt livs första skogstur som jag gjorde med matte tidigare i dag.


Here I come!Vad sa du att den här pinnen kallades för matte? Träd!?
Nåväl, gott luktade det i allafall.Shit, så djup snö det var utanför skoterspåret.


Blixten är mitt mellannamn!


Matte tycker att jag liknar någon tjur som heter Ferdinand. Vaddå då!


Aj! Vad det sticks! Vad är det här för träd??

Nu måste jag lägga mig och vila och ta in alla nya intryck.

Tjingeling!
/Boy

Nu är han här

Lillbrorsan Boy har nu flyttat in hos oss. Nu kommer även han att husera här på bloggen.

I början tyckte jag att han var extremt jobbig. Men nu måste jag erkänna att jag är helt såld. Han är en charmig och mysig vovve som har mycket att lära sig. och jag har tänkt lära honom både det ena och det andra. Matte säger att jag inte får lära honom några hyss. Jo, jo. Som om jag brukar ha några hyss för mig!!


Mysigt att sova tätt tillsammans.

Härlig dag ute i snön

Vilken mysig tur vi hade i dag, jag, Fly och matte. Efter en stunds skidåkning tog matte av oss dragselarna så att vi fick springa lös på en myr. Härligt! Jag fattade snabbt ett stånd. Stilig bild! Eller hur?!Om fem dagar kommer han, min lillebror! Jag längtar faktiskt en hel del. Den senaste tiden har varit lite jobbig för mig eftersom jag har varit tok-skendräktig. Inte kul! Varför reagerar kroppen och hormonerna som de gör efter att man har löpt. Jag är glad att det börjar avta nu.

Tjingeling!

RSS 2.0