En bild på brorsan

Snart kommer den nya familjemedlemmen, min lillebrorsa, Boy.

Det ska bli kul att lära känna honom. Gissa om vi ska busa. Jag ska lära honom alla mina hyss, till mattes stora fasa. *he, he*

Här är en bild på den lille. Lite söt tycker jag nog att han är.


Ser ut som en sportdåre

I går kom matte hem glad i hågen med en påse från Djurmagazinet. Likt ett barn svansade jag runt benen på henne med förhoppning om att hon hade någon godsak. I stället tar hon upp en röd dräkt (Jägarens supertäcke) - som hon tar på mig. Huga! Värsta tighta saken. Hon kan fasen inte mena allvar att jag ska ha på mig den när jag ska jaga!!?! Jag ser ju ut som värsta sporthunden. Tänk om någon tar fel och tror att jag är en Greyhound eller annan snabbspringande jycke.


Visst syns det vad jag tänker! Matte är inte klok som tror att jag ska visa mig ute bland andra hundar med den här pyjamasen på mig.

Matte försäkrar mig om att efter att jag har provat den i klibbsnön så kommer jag att fullkomligt älska den. Inga mer bollar under magen eller päls som slits av från bakbenen på grund av stora snöklumpar. Jag måste erkänna att det låter himmelskt härligt. Återstår bara att se om man kan springa i den där tighta pyjamasen!

En kille ska flytta in

Nu får jag nästan skämmas! Eller hur! Det är ju hur länge sen som helst sedan det skrevs något i den här bloggen. Men det ska det bli ändring på. Nu ska ju en till setter husera här på bloggen. De tvåbenta har berättat för mig att jag har fått småsyskon. Mamma Kylie på kenneln, har fått valpar igen. Den här gången med en annan karl. Så det är "bara" halvsyskon. Nu ska en av pojkarna i den kullen flytta hem till oss! Det ska bli hur roligt som helst!

Om cirka tre veckor flyttar den lille krabaten in. Hoppas att han är snäll och inte pinkar på mina saker. Eller än värre, att han snor mina grejer och käkar på dem!

Januari har inneburit en hel del lata dagar men även en stor dos motion i form av långa skidturer med matte. Vi har även varit ute flera gånger och jakttränat. Sen har vi legat i med apportträningen.


Här har jag tagit stånd vid en av våra träningsturer.

Morsnings korsning!

RSS 2.0