Ännu en rolig valpträff!

I helgen har vi varit på valpträff i Finnliden. Vilken kulig helg vi har haft. Dels var det roligt att träffa alla syskonen och alla engelska springer spaniels som också kommer från Finnliden. Men roligast var nog ändå att få tävla i agility samt att få se när våra galna tvåbentingar till ägare gjorde en massa knasiga aktiviteter. Vi började träffen på lördag med en apportkurs där Johan Backlund var instruktör. Därefter var det dags för en rad lekar och andra aktiviteter för både två- och fyrbenta.


Här är jag, Stacie, på väg genom tunneln i agilityn.


Surfa in på mattes sida: www.elinsite.com för att se fler bilder från träffen.

/Stacie och Boy


Inga badkrukor!

Nu när det är så ruskigt varmt vissa dagar är det enormt skönt att få svalka sig i plurret! Vi settrar är inga badkrukor, inte heller gamlingen Fly. Så fort tillfälle ges slänger vi oss i vattnet. Hur kul som helst!


Jag och Fly!

/Stacie

Utställning i Gällivare

Hej!

I dag har jag varit på SKK:s Internationella utställning i Gällivare med Boy. Domare var Norman Deschuymere från Belgien.

Boy vann unghundsklassen med följande kritik:
"Good type, scissor bite. Nice head, shung skull, good muzzle, dark eye, good earset, good neck, good body, good bone, good angulations, good movement, drewlap"

Nu väntar lite sköna sommarlediga dagar med lite hundträning och om två veckor samlas vi ett gäng för valpträff, det ska bli kul.

/Elin

RSS 2.0