En tokrolig valpträff

I går var vi i Finnliden på valpträff. Oj, så kul det var att träffa alla hundar. I år kom syster Amy, som bor i Duved. Jag har inte träffat henne sen vi busade i valplådan på kenneln. Det var jätteroligt att träffas igen.

Dagen började med en agilitytävling. Det var lika roligt som förra året. Sen fick vi träna lite kontaktövningar innan det var dags för våra tvåbenta att tävla. Vilka knasiga lekar de hade. Knasiga men uppenbarligen ganska roliga med tanke på hur mycket de skrattade.


Jag undersöker vad en myra har för sig i väntan på min och mattes tur i agilityn.

Fler bilder från valpträffen hittar du på mattes sida.

En minisemester i fjällen

Vi har varit på en minisemester i fjällen ett par dagar. Det var skitkul. Matte har gått många sköna långpromenader med mig och Fly. Efter en tur uppför fjället fick jag och Fly bada i sjön "Sädva". Det var härligt.


Jag spejar efter fågel vid strömmen i selet.

I morgon blir det en superrolig dag. Då är det dags för den årliga valpträffen på kenneln. Hoppas att många av mina syskon kommer. Det är alltid så kul att få träffas och se vad de har haft för sig. Sen blir det visst tävlingar för både oss fyrbenta och våra tvåbenta ägare. Ser fram emot det.

Ha en trevlig helg!

Roomservice-Stacie till er tjänst!

Här i huset råder det "göra om"-feber i sann Roomservice-anda. Matte och husse håller på att spackla och måla om hallen. Sen ska dom visst lägga in nytt golv. Kul! Mest ser jag fram emot att få sätta klorna i själva trappan när de har målat om den. Testa hur pass stadig färgen är. *hehe*

Fast just nu har jag försökt bistå matte med min hjälp när det gäller målning. Hon litar inte helt på mig, utan säger att jag kan råka måla där jag inte ska. Vi får väl se!


Jag är redo matte! Var kan jag börja måla?!
Jag har sett hur killarna i Roomservice gör på tv:n.


I går kväll var vi ute på en härlig långtur med mattes splitternya cykel. Hon har monterat en sån där fiffig sak som är gjord för oss hundar, en springer. Så nu kan jag och Fly springa bredvid matte utan att hon behöver hålla i något koppel. Bra va!?

RSS 2.0