Lite semester

Oj, det var ett tag sedan jag skrev. Här kommer ett litet livstecken från mig.Jag har tagit lite semester från utställningar och andra tävlingar. Kommer nu att softa och ladda battrierna inför den roliga valpträffen som de på kenneln ska anordna senare i sommar. Den ser jag fram emot, ska bli kul att träffa syskonen igen. Fast helt förslappad kommer jag inte att bli fram tills dess. Jag och matte ska träna lite fågelkontakt och vingar. Det kan behövas. Sen har hon kommit igång med långa skogspromenader.Hej svejs!

Utställning på Dundret

Det har varit en lång dag i dag. Vi åkte tidigt i morse till Dundret, Gällivare för att delta i Övre Norra fågelhundsklubbs utställning. Det var bitvis väldigt blåsigt och kallt och tidvis lite regn. Men humöret var på topp.
Det gick bra för oss. Stacie fick en 1:a med HP och placerade sig tvåa i klassen. Är jättenöjd!/Matte

Burrig som ett får

Usch för att måsta duscha. Visst, det är lite småmysigt när matte masserar in schampoot, men blää för själva duschandet. Nu ser jag ut som ett jäkla får med pälsen som burrar upp sig. Matte får allt fixa till min look innan söndagens utställning!

Vet ni! Jag har upptäckt ett ganska roligt kryp. Den nyper fast sig om man petar på den. Den heter visst "knäppskorv". Hehe,, måste bara betyda att den är riktigt puckad. I allafall så har jag nu haft oturen att två sådana knäppisar har fastnat under tassen på mig. Attans så obehagligt, men samtidigt lite spännande. Undrar var dom kommer ifrån?


Hörru matte! Nu får du allt ta och borsta mig!
Jag kan ju inte komma till utställningen och se ut som ett får juh!

Tjillevippen på er!


Nu funkar bloggen igen

Min blogg har visst flyttats till en annan server. När jag skulle skriva ett inlägg igår så gick det inte. Men idag verkar allt funka som det ska.

I fredags så började jag och matte vårt nationaldagsfirande med lite träning i Finnliden. Det är alltid lika roligt när de tar fram vingen på spöet. Jag kan inte hjälpa det, men jaktlusten formligen exploderar i mig. Fast än jag vet att det "bara är en vinge". :-) Resten av helgen kopplade jag av med långpromenader och mys med matte och resten av familjen.

Jag hörde matte prata med Kicki tidigare om att jag skulle bli lite trimmad i morgon, för på söndag åker jag till Gällivare för ännu en utställning. Oj, vad kul det ska bli. Om ni bara visste hur roligt det är att få ranta runt i ringen och visa upp sig. Jag håller en och annan klo för att jag ska få en sån där tjusig rosefjärt även den här gången. Men får jag ingen, så gör det ingenting. Det är kul att vara med i allafall. Själva momentet med att stå fint framför domaren är mindre kul. Det känns som en evighet som man måste stå stilla och se vacker ut.

Nu ska jag skynda mig att krypa ner i sängen bredvid lillhusse som ligger och läser innan det är dags att nanna kudden.
Tjing!

 


Vilken helg!

Vilken kanonhelg vi har haft. Är superglad och stolt över Stacies prestationer. I går kammade hon hem första priset i unghundsklassen och fick CK sen går hon och blir 3:e BÄSTA TIK i SNFK: utställning på Grans. Helt underbart!

Avslutade denna fantastiska helg med att låta tjejen ta årets första dopp.

image92
Härligt med årets första dopp!


RSS 2.0