Glad påsk!

Matte packar matskålarna! Jag yr omkring som en galen setter för nu drar vi till fjällen för att fira påsken!! Jag har fått tjuvkika på mitt påskägg. Attans vad jag vill öppna det nu. Hoppas att det är fyllt med godsaker!

Önskar er alla en riktigt glad påsk!

image70
Matte kan jag inte få öppna det nu??!!

Tjingeling!!


Jag har en björnkompis

Äntligen helg! Det innebär sköna sovmorgnar utan någon matte eller husse som måste iväg och jobba.

När jag låg och sov för en tid sedan kom lillhusse in i sovrummet. Jag gluttade med ett halvt öga och med detsamma jag fick se det bruna lurviga flög jag upp, raggen reste sig och shit vad jag höll på att göra en stor gul fläck i sängen!! Det tog ett tag innan jag förstod att det var lillhusse och inte en björn som kom in i rummet.

Nu har jag vant mig vid den bruna lurviga mössan som liknar en björn. Matte säger att hon hade den när hon var liten och gick i skolan. Då skulle hon visst vara lejonet i kardemumma-staden eller vad hon nu sa. Lejon! Pyttsan! Jag tycker det liknar en björn - en god sådan! Jag tar varje tillfälle i som ges att få nafsa lite grann i det härliga burret. Lillhusse tycker också om mössan. Den är varm och go säger han.

image69
  Jag och min björnkompis gosar i soffan.

Trevlig fredag!
Adios amigos!


Vägrar vara som den skrynkliga hunden!

Long time no see, som det heter. Dagarna har gått hiskeligt fort. Det har inte hänt så speciellt mycket. Jag ligger lite lågt för tillfället och myser. Det tycker jag att man har rätt till när man löper. 
image67
                             Måste du fota nu matte!


Häromkvällen trodde jag att matte hade fått sig ett rejält hjärnsläpp. Vi låg och slappade framför tv:n när hon fick se den knäppa skrynkliga hunden som gör sig till i en reklamfilm.
- Kolla Stacie, du borde lära dig att rappa som den där Comviq-hunden gör, säger matte.
Jag sneglar mot tv-rutan och skakar på huvudet.

Har ni något bra botemedel som kan få knasiga tvåbenta på bättre tankar!

I morse fick jag fågelkontakt när vi var ute på vår skidtur. Jäkla skit att jag satt fast i matte. Vi tränar för övrigt på att jag ska vara fast och lugn vid uppflog. Jojo, säger jag. Det tar sig, men attans vad det gör ont i lillhjärtat när jag inte får rusa efter pippibirdsen. Men desto mer beröm och godsaker får jag när jag gör rätt vid olika situationer. Det gillar jag!

Trevlig helg!

RSS 2.0