Mysig träningstur

Hej!

Long time no see! Det har väldigt mycket brorsan på bloggen den senaste tiden. Därför tänkte jag göra ett litet inlägg och bjussa på en bild från morgonens träningstur med matte!

Vilken mysig morgon vi hade. Visserligen var det lite småkallt med minus 14 grader. Men i natt har det kommit mycket nysnö så det var nästan magiskt att få springa och bitvis plumsa i den mjuka pudersnön. Jag hittade ingen fågel, kände bara lukten var de hade varit.

Brorsan däremot, som var ute på en tur före mig, tog stånd och stod stiligt kvar i ståndet tills matte kom fram till granen. Det visade sig att det inte var någon hemma men att det nyligt varit någon där. Synd att pippin inte var kvar...

Här är en bild som visar att vi har ett riktigt härligt vinterland just nu:Många julkramar från mig till er!
/Stacie

God Jul!

Oj, så fort tiden går. Häromdagen blev jag ett år gammal! En födelsedag som firades med ett smarrigt tuggben tillsammans med syrran och gammeltanten.

I går satte matte upp granen. Jag minns inte så mycket från förra julen eftersom jag inte var mer än någon vecka gammal. Men i år är jag med på noterna. Jag är supersugen på att slita bort papprerna från de där spännande paketen som ligger under granen. På tal om gran! Varför i hela friden ska man sätta upp ett träd inomhus som man dessutom hänger på färgglada kulor och glittersaker i?! Det är inte alltid som man förstår sig på de tvåbenta varelserna.

Hursom helst så har matte fotat mig och syrran. Så här kommer en julig hälsning till er alla!
Tjingeling!
/Boy


RSS 2.0